dilluns, 10 de setembre del 2007

Vilafranca: Festa Major i Vijazz

Fa dies que tinc en esborrany un comentari de la FM'07, i encara més que n'hi tinc un avaluant (des del meu humil punt de vista) el ViJazz.

Festa Major 2007:
Durant la festa, cada any penso en coses que no m'han agradat, o que penso que es poden millorar i aquest any vaig pensar en anar-les apuntant.

  • Pregó: Millorar sistema d'altaveus. O se'n posen més, o se'n posen de més potents.
  • Papereres: falten papareres per tota la Vila!!! D'acord que intentem fomentar el got reciclable (que al cap i a la fi, no s'acaba reciclant sinó col·leccionant), però de totes maneres és trist veure les poques papareres que hi ha plenes i envoltades de gots buits, i òbviament el terra, acaba encatifat també.
  • Discípulos de Otília: quina passada!!! Genial el concert, però potser un pèl mal situat d'horari... a les 12 de la nit del primer dia, la gent encara estava freda, i molts van arribar quan s'acabava...
  • Ubicación de l'espai Moritz: el pitjor problema. Malgrat el bus gratuït (que un bus cada mitja hora tampoc donava per tant), a la gent li feia mandra baixar a les pistes.
I bé, per no ser tant negativa, diré que per mi aquest any ha sigut genial. M'ha encantat la selecció de concerts i excepte el que he anomenat a dalt, ho he trobat molt ben organitzat. Millorat el castell de foc. I per fi, cada dia podies anar a alguna banda fins les tantes, sense haver d'acabar la festa obligatòriament a la moderna o al transit.


ViJazz Penedès:
Notable alt.

El cap de setmana del 29 de juny a l'1 de juliol es va celebrar la primera edició del ViJazz a Vilafranca. No és la primera vegada que s'organitza una fira al voltant del món del vi, però sí que es prepara un esdeveniment de tal magnitud.

És per això que li poso tan bona nota. És clar que ha tingut els seus defectes i problemes organitzatius, però per ser el primer any i apostar tant fort amb els concerts, res a retreue.

Zona de tast a la rambla, i concerts a la plaça de Santa Maria. Concerts espetarrants. Un luxe.

NOTA: La valoració de la mateixa organització va ser bona. Tant, com per repetir. Fins l'any que ve, doncs!

1 mossegades:

Martouf ha dit...

la unica pega, que la propaganda de la segunda cosa, es algo flojo....

pero por lo demas perfectos!