dimecres, 5 de gener de 2011

Virgínia

Us deixo el vídeo que van preparar els de l'equip del Quarts de nou, per a participar en un experiment documental "Life in a day" del director nord-americà Ridley Scott.

En aquest experiment es demanava que gent de tot el món enregistrés i enviés el que estava fent el 24 de Juliol. De entre tots els vídeos que s'hagin enviat triaran els millors per fer una pel·lícula documental que s'estrenarà als Estats Units al famós festival de Sundance.

Això ho vaig llegir a la pinya.cat i avui a El Món a Rac1 han dit que ha sigut un dels 20 vídeos seleccionats i que la Virgínia serà una de les protagonistes!

7 mossegades:

òscar ha dit...

Preciós el video. No m'estranya gens ni mica que hagi estat escollit guanyador.

Laie ha dit...

Sí, oi? Jo l'he trobat molt ben fet. I la nena és espectacular.

Acabo de modificar l'entrada, ja que he vist que hi ha 20 vídeos seleccionats per fer la pel·lícula fina, no és un guanyador únic.

Daniel Garrido ha dit...

Bon video, crec que hi havia un altre seleccionat d'imatges d'un correfoc es possible?

Bon bloc! Salut!

el paseante ha dit...

És xula la nena d'aquest clip. Una bona manera de començar el 2011, veient aquestes imatges. Que tinguis un bon any, Laie.

Laura Chaparro ha dit...

Hola Laia.

¿Recuerdas el proyecto "Científicas 2.0"? Soy Laura Chaparro, que antes trabajaba en la ACCC. Ahora trabajo en la agencia SINC www.agenciasinc.es, y vamos a retomar el proyecto. Te escribo a tu blog porque con el cambio de trabajo he perdido muchos mails, perdona.

Mi mail es laura.chaparro@fecyt.es. Escríbeme un mail a esta cuenta y te refresco lo que queríamos hacer (era un breve cuestionario vía e.mail).

Un saludo, perdona las molestias y muchas gracias.

Laura

Laie ha dit...

Ok, Laura. Al vespre t'escric des del mail personal :)

Laie ha dit...

I gràcies i bon any, a tots!