dimarts, 6 de gener de 2009

Blocaire invisible, per tu!

Bé, primer de tot dir-vos que aquests últims dies se m'han complicat una mica les coses (per bé, no per mal) a l'hora de connectar-me i acabar les pistes del joc que tenia preparades...

Així que d'entrada... acabarem el que hem començat.

Bé havia dit que crec el meu blocaire invisible (ell), és una persona a qui li agrada gaudir de les coses amb els 5 sentits; per un costat això es tractava d'un joc de paraules, per altra banda crec que no anava mal encaminada:

L'oïda que mencionava en la primera pista, em referia a tota la bona música que ens va recomanant en el seu blog, i el meravellós reproductor que m'ha fet companyia mentre inentava conèixer-lo una mica més nevagant per el seu blog.

Amb el gust, seguia donant una pista força genèrica, doncs a qui no li agrada el pa amb tomàquet? D'ell, ho sabia segur, docns ens explicava amb detall com prepara els entrepans cada matí, i bé, he de reconèixer que la imatge/idea la vaig "robar" al Jordi Casanovas (per crear una mica de caos, tan pel Jordi com per tu).

Pel que fa la resta, no pateixis que t'ho explico...

De la vista, era pel Clavé que penja de la teva paret, segons un meme que vas fer... així que tant si l'encerto com si no, aquest te'l dedico:


Del tacte no en dubto, doncs he vist que que has triumfat amb els teus relats "De calents i contents"... i pel que fa a l'olfacte, doncs ens ho prendrem anb el sentit figurat... doncs tinc la sensació que ell ja s'ensumava el seu invible... :)En fi, després d'aquesta repassadeta, dir-te que m'ho he passat molt bé buscant i llegint el teu blog, doncs si et serveix d'alguna cosa, el primer regal és que m'has guanyat com a lectora.

El primer regal? Doncs sí, la veritat és que em resulta molt difícil fer-te un regal, perquè, renoi! em poses el llistó molt alt! Així que he decidit preparar-te unes quantes cosetes a veure si et fan el pès...

A més, he de reconèixer que m'han ajudat, el meu company del blog i de la vida, s'apunta al joc i ell també t'ha preparat un regalet.

Per aquí et deixo una altra coseta que n'estic segura que ja deus tenir ben apresa, però no dubto que et segueixi fent gràcia... (perdona'm si l'hauries preferit original!):


Per altra banda, m'agradaria afegir una peça al teu fantàstic museu del friki, doncs em sembla una idea molt divertida! Tot i que aquesta és casolana, doncs és el pessebre d'una companya, que estudiava informàtica amb mi...


I per a rematar-ho, et deixo un parell de vídeos recopilant la música dels 70's!


En fi, només em queda esperar que t'agradi, o com a mínim que passis una bona estona llegint el teu regal!!

Fins aviat!!

Ah, per si no ho havies notat... ets el veí de dalt!!!


4 mossegades:

Lucrècia de Borja i Bairén ha dit...

jo sóc la teua blocaire invisible :P

Cèlia ha dit...

Em sembla que has fet un bon estudi del teu blocaire i li has fet bons regalets! molt xulo!

El veí de dalt ha dit...

Acabo d'arriabr a casa, obro l'ordiandor... i Caram...!!! QUIAN SORPRESA! m'has analitzat a fons, eh? Quina feinada! M'HA FET MOLTA, MOLTÍSSIMA IL.LUSIÓ. I molta gràcia! M'has fet rcordar posts que tenia oblidats! I no pillava les pistes! Estàs convidada (tu i el teu amic blogger) a prendre pa amb tomàquet escoltant música dels 70's al terrat de casa (per cert, ja veus que Woody Allen també dona molt de si, fins i tot per fer matrimonis!)
Moltes gràcies altres cop! Ens llegim! Un petonàs!

Abogada en Bcn ha dit...

Molt bé!!!! ja es veu que has encertat de ple!