dimecres, 20 de febrer del 2008

La Penedesfera


Ahir mateix, un amic em va enviar un correu per posar-me al corrent d'una nova iniciativa nascuda a Gelida. Es tracta ni més ni menys que d'un directori de blocaires del Gran Penedès, és a dir Alt i Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia.

Segons la pròpia definició que he trobat en els inicis, es tracta d'una col·lecció de blocs que tenen com a únic denominador comú el Gran Penedès, sense necessitat de tractar cap tema en concret ni de complir cap altre requisit.
"... El fet d’agregar els blocaires que tenen algun tipus de vinculació amb aquestes comarques és motiu de reconeixement suficient de la realitat penedesenca. Així doncs la comunitat vol acollir a tothom, inclòs aquells blocaires que són contraris a la formació de la Vegueria Penedès..."
Així doncs, és un espai dedicat a la categorització de tots aquests blocs, que a més, compta amb el suport d'altres eines, com un grup a Facebook, on hi ha un fòrum, o altres com un servei d'agregador de notícies.

2 mossegades:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Laie,

Gràcies per afegir-te al llistat de blocs de la Penedesfera.

Fins al passat dissabte era només un llistat. Des de llavors i amb el criteri què has explicat, és una comunitat de blocaires en construcció. Al maig-juny hem de fer les primeres Jornades de la Penedesfera i aviat el primer Cava-Wine&Blogs (el nom està pendent de determinar). Et convido a tu i a tohom a participar de la construcció de la Penedesfera al grup Penedesfera a Facebook.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Anònim ha dit...

me parece una idea magnifica!!! y es muy bien recivida!!

:)