dimecres, 20 de juny de 2007

Whatever and anything

Recentment he sentit a dir que a algú se li ha acudit la idea de fer cava enllaunat. No sé si això ja ha sortit al mercat, però després d'escandalitzar-me al primer moment, em van venir al cap un llistat d'aberracions que ja hem fet a la cuina* i que ens hi hem acostumat com als més nutritius aliments.

Que consti que no és pas cap manifest contra tot aquest tipus de fons d'armari de cuina, i que en sóc la primera consumidora de la metat de coses, sinó una simple reflexió a la que m'ha portat això de les llaunes de cava...

Començant a pensar que ja no saben què inventar trobo això per internet: Ha sortit al mercat la solució per aquell grup de persones (on tant freqüentment em trobo inclosa) tant indecises a l'hora de demanar en un bar.

- Què voleu pendre?
- Mmmm, no ho sé.
- Qualsevol cosa...
- El que prenguis tu...
- Què em ve de gust...?

Doncs això, que han tret un parell de llaunes anomenades Whatever and Anything que resulten ser un refresc sorpresa. En la llauna Whatever hi trobarem "aleatòriament" qualsevol refresc sense gas (gustos de tès tipus neaste suposo) mentre que al Anything n'hi trobarem de carbonatats.

Una curiositat més, vaja.

Ara, a veure si té gaire èxit o es queda allà on està, perquè en aquestes coses no hi ha punts mitjos...


*la sopa i la pasta de sobre (que aquí trobem tant normals com les paelles i fideuàs de sobre a Italia), els ous "en pols", el "ketchup", les patates (bocabits, 3D's, doritos, de tot menys patates, vaja..) o la mateixa coca-cola, per posar un exemple.

2 mossegades:

Martouf ha dit...

:)

Martouf ha dit...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh cocacolaaaaaa es semidios... y los doritos hacen la merienda perfectaaaaaa

:)