divendres, 8 de juny del 2007

de la música i el comic al cine

Aquesta setmana he vist un parell de posts sobre pel·lícules que estan a punt de sortir a la llum o si més no, la comencen a veure.

Pels aficionats al món del comic, aquí va la primera perla: La Marca Amarilla de Edgar P. Jacobs. Alex de la Iglesia, sembla ser que dirigirà el film (+) sobre el mític còmic. I el que més m'agrada a mi, que sembla que hi apereixerà en Keneth Branagh, actor (i director) que em va robar el cor a "Molt soroll per no res" (on per cert, també vaig conèixer a Robert Sean Leonard, actual colega del Dr. House).



"I'm not There", o la vida de Bob Dylan. Dirigida per Todd Haynes i una reguitzell d'actors que l'interpreten: Marcus Carl Franklin, Ben Whishaw (el perfum), Heath Ledger, Christian Bale (l'últim batman!), Richard Gere, and Cate Blanchett. Està inspirada en la seva pròpia música i la seva capacitat de recrear-se una i una altra vegada. S'espera l'estrena pel proper 21 de setembre a EEUU. Diuen que ja olora els Òscars.

Sembla que últimament, anem una mica escassos d'idees, perquè la majoria d'estrenes acaben sent biografies, còmics, seqüeles i fins i tot video-jocs!

1 mossegades:

Martouf ha dit...

el problema es que de buenas ideas, acaban saliendo truños...pero bueno too es poder un director decente y algun que otro actor....