dilluns, 7 de maig del 2007

Canviem-ho, encara hi som a temps...

S'acosten les eleccions municipals per si algú encara no se n'havia adonat...

Doncs sense ganes de posar-me a parlar dels partits, de les campanyes i com m'arriben a avorrir, i quina mandra tot el que ens ve a sobre... només us vull explicar com, rarament, m'he fet un fart de riure amb tot això.

Doncs resulta que a Vilafranca, cadascú al seu ritme, ja fa dies que han anat col·locat les banderoles, i independentment de partidismes - ho explico només a mode informatiu ja que m'ha resultat infinitament graciós-, els socialistes s'han trobat amb una mala passada, imagino que d'un cop de vent o una distracció a l'hora de col·locar-les...

No sé si recordeu la campanya de TV3 de fa un parell de setmanes que tractava del canvi climàtic. Doncs bé, aquesta campanya havia col·locat també banderoles amb el seu lema "Canviem-ho, encara hi som a temps".

No sé si ha estat qüestió de presses, d'un cop de vent o com ha passat, però durant uns dies es va veure aquesta imatge:


El de la foto és el Marcel Esteve, actual alcalde de Vilafranca, del partit socialista. Doncs m'ha resultat molt graciosa la situació, ja que fa anys i panys que els socialistes tenen l'alcaldia... jajajaja!

2 mossegades:

Martouf ha dit...

venga con la publicidad!!

:)

Laie ha dit...

sí, sí, era això...